miércoles, 12 de septiembre de 2007

Genaro Brooks-Church inauguracion ClUb DiAriO de IbiZa


Ahir nit, vam assisitr a la inauguració de la exposició de fotografies de Gennaro Brooks-Church, al Club Diario de Ibiza.
Fotos de Gitanos de tot el món, començant pels de Sa Penya…dicen que Aixa va començar tot….la seua mare Hippie que es va instalar a Eivissa als anys 70’…ell va començar a fer fotos dels gitanos d’eivissa i va decidir llançar-se al món i buscar més….

Un gran ambient, molta gent, estrangers afincats a eivissa i gitanos d’eivissa es van arrancar a cantar, tocar la gitarra, el cajón, las palmas y com no, a ballar.... viva el arte!

Les fotos, a mi em van agradar, algunes per la tècnica altres per l’art....eren en blanc i negre, altres en colors, i estaven impreses sobre llenç d’alta qualitat....però els colors i els negres es transformaven...

La nota curiosa de la nit,,,una senyora preguntant a la gent per un col·lectiu, “nos mojamos tod@s o algo así” i me l’envien a mi,,,,diu que ens ha vist a diari i vol anar a veure la nostra expo,,,genial, però a més em diu que es de l’Agrupació Fotogràfica de Villena, Alacant, i que vol iniciar un contacte amb nosaltres, es a dir, que tenim una cita amb la Sra. Helie Salas...ja en parlam...jordi.sp

2 comentarios:

Nos Mojamos Tod@s dijo...

...como no se puede estar en todas...esta me la perdí...ya contarás que tuvo que ser muy interesante y divertido. Salud Alejandro.

Juan Gómez Panizo dijo...

Un saludo a la Sra Helie Salas desde Barquisimeto, Venezuela